Reiki

Je vindt heel veel informatie over Reiki op onze site. Onderstaand een overzicht:

Reiki is het japanse woord dat letterlijk "universele levensenergie" betekent of de "kracht van de zon", de energie die van essentieel belang is voor alles wat leeft.

Reiki is een heel eenvoudige, natuurlijke manier om energie door te geven.

Het belangrijkste wat een Reikimaster tijdens een cursus doet, zijn de inwijdingen.

Reikicentrum Ságapo is een middelgroot Reikicentrum dat kleinschalig tracht te werken met veel aandacht voor de individuele cursist.
Met hart en ziel.

Wij werken in volledig vertrouwen, maar er zijn ook annuleringsvoorwaarden.

De investering in jezelf bedraagt...

Cursussen

Wil je meteen weten waar en wanneer wij cursussen geven en wat de kosten zijn, of wil je meer weten over Reikimasters, wat Reiki voor je kan doen of zomaar wat ronddwalen op deze site gebruik dan de inhoudsknoppen bovenaan deze pagina. Heb je dan nog vragen? Bel gerust!

Reiki

Reikicentrum Ságapo, al vanaf 1998 een begrip in Limburg;
warm, sfeervol en vertrouwd.

Welkom bij reikilimburg.nl van Reikicentrum Ságapo, een (niet alleen door Limburgers) veel bezochte site over Reiki. Het feit dat je deze pagina bekijkt, wil waarschijnlijk zeggen dat je op zoek bent naar een cursus of zomaar geïnteresseerd bent in Reiki.


Reiki is Universele Levensenergie en zit in je en overal om je heen, is niet zweverig en iedereen kan het leren. Het is een kwestie van bewustwording, voelen, leven, anders in de wereld gaan staan en anders tegen jezelf en anderen aankijken. Daarom geven wij Reiki cursussen.

Alleen jouw ervaring kan je leren waarom wij traditionele Reiki cursussen geven.